Service

Voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto staat ons vakkundige team voor u klaar. De serviceafdeling is voorzien van de meest geavanceerde faciliteiten.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Reparaties en Onderhoud
  • APK-keuringen
  • Snelservice
  • Verkoop en montage van originele onderdelen en accessoires
  • Vervangend vervoer
  • Autoschadeherstel
  • Herstel & vervanging autoruiten

Reparaties en onderhoud
Wij kunnen aan de hand van de gegevens van uw auto vooraf prijsinformatie leveren als u bij ons komt voor een onderhoudsbeurt of één van de meest voorkomende reparaties. U weet dan exact wat de kosten zijn, voordat u de werkzaamheden laat uitvoeren. Bovendien krijgt u een heel jaar garantie op de onderdelen en op de verrichte werkzaamheden.

APK-keuringen
Voor de APK keuring van elk merk auto kunt u bij ons terecht. De keuring neemt slechts één dag in beslag en dus kunt u dezelfde dag uw auto weer ophalen.
Belt u gerust voor een afspraak of overige informatie; 030 – 26 13 612.

Snelservice
U kunt bij onze vestigingen terecht voor snelservice. Dit houdt in dat u tijdens onze openingstijden, zonder afspraak kunt langskomen om kleine reparaties als het vernieuwen van banden, het vervangen van een kapotte lamp of de montage van een nieuwe uitlaat te laten uitvoeren.

Orginele onderdelen en accessoires
Verkoop en montage van orginele onderdelen en accessoires behoort tot onze specialiteiten. Wij leveren een breed assortiment van orginele accessoires en accessoires van bekende kwaliteitsmerken. Ook aantrekkelijke extra’s om uw auto een persoonlijke finishing touch mee te geven, zoals velgen, stylingsets, motortuning en dergelijke, tot functionele extra’s, zoals radio’s, alarminstallaties, cruise control, navigatiesystemen en carkits.

Vervangend vervoer

Wij beschikken over een uitgebreide keuze in vervangend vervoer voor de periode dat u tijdens onderhoud of reparaties niet over uw eigen auto kunt beschikken.

Autoschadeherstel
Autoschade is al vervelend genoeg. Daarom doen wij ten alle tijde ons best om uw schade zo goed en snel mogelijk te verhelpen. Vakbekwame plaatwerkers en spuiters werken hier met de meest moderne apparatuur aan herstel van kleine en grote schades. De schadeherstel-werkplaats voldoet aan alle technische- en milieu-eisen.

Herstel & vervanging autoruiten
Reparatie van een klein sterretje of het vervangen van een hele ruit kunt u het beste door ons laten doen. Zo blijft uw auto na reparatie voldoen aan alle veiligheidseisen en fabrieksgaranties.

Zomer/winterbanden
U kunt uw zomer/winterbanden bij ons opslaan, zie foto

IMG_0131