image

Financiele diensten & leasing

Het rijden van een auto brengt nogal wat rompslomp en denkwerk met zich mee. Welke financiering wordt het? Kiest je voor lease? En wat is voor jou nou de beste verzekering? Daar helpen we je graag bij. Onze medewerkers komen met een persoonlijk, objectief plan, zodat je jaren onbezorgd kan blijven rijden. Gegarandeerd. Een advies op maat zorgt voor rust. Helderheid. En de wetenschap dat er altijd een uitstekende deal te maken is.

Maak hier een berekening van uw financieringsmogelijkheden:

Bereken hier uw verzekeringsmogelijkheden:

Leasing

Met Autobedrijf Van der Plaats kiest u voor een flexibele partner in mobiliteit. Wij zijn vooral actief in de (klein)zakelijke markt en hebben passende oplossingen voor alle merken bedrijfs- en personenwagens. De klant staat bij ons centraal: wij bieden een op maat gesneden leaseconstructie.

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke leasevormen. Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren.

Hieronder een overzicht van enkele mogelijke leasevormen:

Operationele lease
Deze vorm biedt u het meeste gemak en de minste zorg. Alle zaken met betrekking tot de auto zoals aanschaf, verzekering, onderhoud en reparatie zijn gedekt, tot (als u dat wilt) aan Europese hulpdienst in geval van een calamiteit aan toe. De uitgelezen mogelijkheid om uw mobiliteitskosten te beheersen.

Financial lease
Bij deze vorm van leasing bent u economisch eigenaar van de auto. Voor u het voordeel dat u geen investering hoeft te doen, u profiteert van de investeringsaftrek en de fiscale aftrekbaarheid van de betaalde rente, daarnaast blijft uw liquiditeit onaangetast.